atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Cum beneficiati de un credit pentru renovarea locuintei?


 
 
   Reparatia – o suma destul de impunatoare, indiferent este o reparatie capitala sau cosmetica. In acele situatii cand nu sint destule resurse financiare, dar este necesitatea urgenta de renovare a locuintei, va puteti folosi de serviciul “credit pentru nevoi personale”. 
 
   Ofera astfel de credite atit bancile cit si organizatiile de microfinantare. Inainte de a alege creditorul este important de a analiza toate riscurile.  
 

   Situatii de apelare la un credit pentru renovarea locuintei

 
   Apelarea la un credit pentru renovarea locuintei, va permite intr-un timp scurt sa va imbunatatiti conditiile de trai. Acest serviciu poate fi convenabil, numai in anumite situatii:
 
  • Casa sau apartamentul nou cumparat, necesita reparatie capitala;
  • Exista necesitatea de efectuare urgenta a unei reparatii capitale dar nu exista finante in timpul apropiat. 
  • S-a intimplat o situatie neprevazuta, care necesita reparatie, deaceea un credit rapid nu este doar o solutie rapida, dar si o iesire din situatia creata. 

 

   Credit pentru renovarea locuintei – tipuri

 
   Un credit pentru renovarea locuintei in Moldova poate fi de mai multe feluri:
 
  1. Credit pentru nevoi personale – acest tip este foarte popular in Moldova. Clientul alege perioada de rambursare si suma necesara. Drept motiv, poate servi nevoia de reparatie sau cumpararea unui obiect care depaseste venitul lunar al debitorului, sau alte motive. 
  2. Credit rapid doar cu buletinul - este solutia rapida, pentru cei care nu prefera sa astepte mult timp la gheseul bancilor si pentru a extrage o multime de documente. Necesar doar sa aveti buletinul pentru completarea cererii cu datele personale. 
  3. Credit fara gaj. Un aspect destul de important la luare creditului este prezenta unor bunuri imobile care pot asigura rambursarea creditului. Creditul fara gaj inseamna ca primind o suma de pina la 100000 lei, Ban Credit nu solicita gajarea bunurilor imobile. 
  4. Imprumut fara adeverinta de venit. Acest tip de credit, este foarte comod pentru cei care nu au un salariu stabil, sau care poate fi confirmat prin cartea de venit. Pot beneficia de acest credit cei care nu au un salariu oficial, cei care primesc venituri de peste hotare sau alte surse de venit.  
   Posibilitati de primire a unei sume de bani pentru imprumut in Chisinau si in intreaga Moldova sint mai multe, important este sa alegeti solutia care va convine cel mai mult pentru nevoile personale. 
 
   Ban Credit Invest in Moldova, va ofera posibilitatea de a renova locuinta apelind la un imprumut rapid cu conditii loaiale de rambursare.