atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Ai ales deja cadouri de Craciun? Ban Credit te ajuta!


 
 
   Iata ca sarbatorile ne bat la usa, simtinduse din ce in ce tot mai mult caldura magica a acestora, perioada cind toti sint in cautarea de cadouri pentru cei apropiati. 
 
 
   Ne-am gandit ca iti poate fi de folos ghidul nostru, cum alegi cadouri de Anul Nou, pentru cei dragi.
 
 

   Cadouri pentru familie

 

   Alegerea cadourilor pentru membrii familiei ar trebui sa fie cel mai simplu, fiindca cu ei petreci cel mai  mult timp si ii cunosti cel mai bine. 
 
 
   Uneori sint destule citeva sugestii pentru a intelege ce asteapta persoana iubita. Iar pentru copii este cel mai simplu de ales, pentru ca ei sunt cei mai sinceri in scrisorile catre Mos Craciun.
 

 

   Cadouri pentru prieteni

 
 
   Poate fi cazul sa alegeti cadoul la fel de usor ca in cazul familiei, daca cercul de prieteni este unit. O idee ar fi sa alegi cadouri care pot fi simbolice pentru prietenia dumneavoastra.  Sau, poti alege cadoul la care de mult timp viseaza prietenul tau, la sigur il vei lasa foarte impresionat. 
 

 

   Cadouri pentru colegii de serviciu

 
 
   Cel mai popular in ultima perioada este concursul „Secretul lui Mos Craciun”, care presupune extragerea in mod anonimat a cutiilor de cadouri de sub brad, pentru fiecare angajat. Cel mai des este organizat de catre managerii companiei.
 
 
   Daca vrei sa-ti bucuri cel mai apropiat coleg de munca, cu un cadou de la Mos Craciun, poti opta pentru un cadou simbol al anului care vine.
 
 
 
    Lista cu cadouri pentru Craciun poate fi mare, dar acesta nu trebuie sa fie un motiv de intristare sau de stres. Pentru ca mai presus de partea materiala, este importanta atentia si faptul de a fi alaturi de cei dragi. Iar daca ai hotarit sa-i bucuri pe cei apropiati de sarbatori, Ban Credit Invest iti ofera un credit rapid doar cu buletinul in Moldova.
 
 
   Iti oferim posibilitatea sa primesti un credit online, fiind necesar doar sa completati formularul de pe site.