atentie!

Aceasta pagina la moment nu este accesibila! Pentru mai multe detalii - contactatine!


+ (373) 6-8888-514 [email protected]
str. Melestiu 20/5 et. 4, Chisinau

Cand poti avea nevoie de un credit de nevoi personale? 3 situatii


 

   Banii niciodata nu sint in deajuns. Fie ca sunt mult sau putini, oricum apar necesitati care depasesc bugetul avut. Uneori se mai intimpla sa apara situatii cind suma de bani necesara sa nu o ai in bugetul tau. Atunci incerci sa cauti diferite solutii, la care poti apela pentru a gasi suma de bani.

 

   In Moldova, creditul de nevoi personale, este una din acele solutii la care te-ai gandit. Sigur ca nu in fiecare zi, apar situatii, care necesita o investitie mai mare. Deaceea ne-am propus sa enumeram citeva din ele, pentru a sti cum sa te comporti intr-un caz sau altul.

 

   Imprumut pentru nevoi personale – ce este acesta?

 

   Cum ne spune si denumirea, acesta este ajutorul financiar, care te scapa, atunci cind ai nevoie de o suma de bani, pentru rezolvarea unor probleme aparute spontan in viata ta.

 

   Aveti dreptul la alegere, intre un credit bancar si unul nebancar. Cel din urma este mai popular pentru posibilitatea de a depune cererea online, si fara multe acte de confirmare a veniturilor.

 

   3 situatii in care poti apela la un credit de nevoi personale!

 

   #1 Aparitia problemelor de sanatate

 

   Sanatatea este mai scumpa ca orice. Daca nu ai intervenit la timp pentru a o trata, atunci nu te mai poate ajuta nimic.

 

   Deaceea, nu trebuie sa stati mult pe ganduri, cind trebuie de mers la medic sau de colectat careva analize.

 

   Nu mai rabda durerea dentara si nu mai astepta pina se vor imbolnavi si ceilalti dinti, apeleaza la un credit de nevoi personale si trateaza-te, pentru a te putea bucura de viata!

 

   #2 Defectiuni spontane

 

   Totul mergea conform planurilor tale, pina cind nu s-a defecta frigiderul sau televizorul sau masina.

 

   O solutie, ar fi sa astepti pina la salariu, iar alta ar fi sa apelezi la un imprumut pentru nevoi personale, care necesita minim timp si acte.De exemplu, necesitatea frigiderului este destul de importanta sau defectarea sistemului de incalzire pe timp de iarna, la fel nu poate astepta pana la salariu.

 

   Ban Credit este dispus sa-ti vina in ajutor, in cazul intervenirii unor asemenea situati, oferindu-ti un credit de nevoi personale, de pina la 100 000 lei.

 

   #3 Criza financiara

 

   Daca esti un mestesugar sau indeletnicirea ta este reparatia electrocasnicilor sau renovarea imobilelor, atunci des apare necesitatea de schimbare si inoire a instrumentelor cu care muncesti.

 

   Uneori se defecteaza, uneori vreai un aparat mai modern. Situatii sint mai multe. Iar activitatea ta nu iti aduce de fiecare data un venit stabil. Deaceea poti apela la credit de nevoi personale, pentru a pune mica afacere pe roate.

 

   Situatii sunt multe, in care apare necesitatea urgenta de banii, pe care nu ii ai pe moment.

 

   Ban Credit Invest ofera credite de nevoi personale in Chisinau si in toata Moldova, pentru a ocoli usor situatiile de criza financiara.